بهشت پنهان

اولین ماهنامه رسمی بخش برزک

بهشت پنهان

اولین ماهنامه رسمی بخش برزک

برای کدبانوی ایرانی

برای کدبانوی ایرانی

نکاتی در مورد پنیر

1-برای جلوگیری از خشک و سخت شدن پنیر روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید .

2-برای نرم کردن پنیر سفت آن را درون دوغ ، خیس کنید .

3-بعضی ها معتقدند که اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ می شود

4-برای نگهداری پنیر هیچ چیز بهتر از خود آب پنیر نیست .

5-اگر پنیر را درون فویل آلومنیومی بپیچید برای جلوگیری از خشک شدن آن مؤثر است .

6-اگر پنیر را در میان پارچه ای که در سرکه انگور خیس کرده اید قرار دهید طعم و مزه خوبی پیدا خواهد کرد و مدت بیشتری تازه خواهد ماند .

7-برای جلوگیری از کپک زدن ، پنیر را در ظرفی که درش محکم بسته می شود نگهداری کنید و چند حبه قند درون آن بیندازید .

8-اگر پنیر شما نرم است و می خواهید سفت شود آن را درون آب نمک جوشیده و سرد بیندازید هر چه مقدار نمک بیشتر باشد پنیر سفت تر می شود .

9-اگر پنیر شما سفت است و می خواهید نرم شود آن را درون آب جوشیده و سرد بدون نمک بگذارید .

رنده کردن پنیر

1-قبل از رنده کردن پنیر اندکی روغن روی دنده بمالید با این ترتیب پنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شسته خواهد شد .

2-به جای رنده کردن پنیر نرم می توانید آن را بوسیله پشت قاشق از یک صافی رد کنید

3-برای بریدن پنیر بصورت نوار که معمولاً در سالاد یا تزیین بعضی غذاها استفاده می شود پنیر را با یک سیب زمینی پوست کن ببرید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد